Αλλαγή ημερομηνίας ενημερωτικής εκδήλωσης για τον εκφοβισμό και την παρενόχληση στην εργασία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εκδήλωση με θέμα «Εκφοβισμός και παρενόχληση στον εργασιακό χώρο»

Οι Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Λήμνου ( Κέντρο Κοινότητας, Κοινωνικό Φαρμακείο, Κοινωνικό Παντοπωλείο) υπό την αιγίδα του ΚΕΠ Υγείας, διοργανώνουν ομιλία με θέμα «Εκφοβισμός και παρενόχληση στον εργασιακό χώρο».

Σκοπός της ομιλίας είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση σε θέματα πρόληψης της παρενόχλησης και της καταπάτησης των καίριων  ανθρωπίνων δικαιωμάτων στον εργασιακό χώρο.

Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στις 22 Οκτωβρίου 2022, ημέρα Σάββατο, ώρα 18:30-20:00 στην αίθουσα Γκαλιούρη στο κινηματοθέατρο Μαρούλα.

Κεντρικοί ομιλητές της εκδήλωσης:

  • Μαρία Κακαλή, Δήμαρχος Αγίου Ευστρατίου, Πρόεδρος Επιτροπής Ισότητας της ΚΕΔΕ
  • Κωνσταντίνος Κατσιγιανόπουλος,Ψυχίατρος-Ψυχοθεραπευτής
  • Πηνελόπη Μαρκάκη, Ψυχολόγος Κέντρου Κοινότητας Δήμου Λήμνου

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Για την διευκόλυνση τους οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως δηλώσουν συμμετοχή στην παρακάτω φόρμα https://forms.gle/hZFUeCAcXBCRdZsm6   , όπου θα σταλούν ηλεκτρονικά οι βεβαιώσεις συμμετοχής.

Είσοδος Ελεύθερη

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία μπορείτε να καλέσετε στο ΚΕΠ Υγείας στο τηλέφωνο 2254029111 08:00-13:00, Υπεύθυνη: Ελένη Καραγιαννάκη, Κοινωνική Λειτουργός.

Στο πλαίσιο της ομιλίας θα πραγματοποιείται συγκέντρωση τροφίμων και φαρμακευτικού υλικού για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου και Κοινωνικού Φαρμακείου.

#image_title
#image_title
e-limnos.gr | Επαγγελματικός Οδηγός Λήμνου
Μετάβαση στο περιεχόμενο