Ανακοίνωση έναρξης εργασιών ανάπλασης πλατείας Τσιμανδρίων

Ανακοίνωση έναρξης εργασιών ανάπλασης πλατείας Τσιμανδρίων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας γνωρίζουμε ότι την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου θα ξεκινήσουν εργασίες για την εκτέλεση του έργου ανάπλασης της πλατείας των Τσιμανδρίων. Ως εκ τούτου, από την εν λόγω ημερομηνία και μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών, οι οδηγοί παρακαλούνται να αποφεύγουν τη διέλευση από το σημείο και να επιλέγουν εναλλακτικές διαδρομές για τη μετακίνησή τους. Παρακαλούμε, επίσης, όπως γενικότερα αποφεύγονται η χρήση του χώρου και οι μετακινήσεις μικρής κλίμακας εντός ή πέριξ της πλατείας.

Η ανάπλαση της πλατείας των Τσιμανδρίων, ενός σημαντικού σημείου ενδιαφέροντος, είναι ένα έργο που θα συμβάλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και επισκεπτών, θα διευθετήσει ζητήματα απορροής ομβρίων υδάτων, αλλά και θα αναβαθμίσει αισθητά τη γενικότερη εικόνα του οικισμού και της περιοχής ευρύτερα.

Ζητούμε από τους οδηγούς και τους κατοίκους του οικισμού την κατανόησή τους και τη συνεργασία τους, ώστε να διεξαχθεί χωρίς προβλήματα η εκτέλεση των εργασιών και να επιτευχθεί η ταχύτερη δυνατή ολοκλήρωση του έργου.

e-limnos.gr | Επαγγελματικός Οδηγός Λήμνου
Μετάβαση στο περιεχόμενο