Ανακοίνωση για μεταβίβαση του δικαιώματος απλής χρήσης κοινόχρηστων χώρων αιγιαλού – παραλίας 

Ανακοίνωση για μεταβίβαση του δικαιώματος απλής χρήσης κοινόχρηστων χώρων αιγιαλού – παραλίας 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Για την υποβολή αίτησης προς τον Δήμο σχετικά με την μεταβίβαση του δικαιώματος της απλής χρήσης των κοινόχρηστων χώρων αιγιαλού – παραλίας του Δήμου Λήμνου.

Καλούνται όσοι είναι ιδιοκτήτες όμορων επιχειρήσεων, όπως αυτή νοείται στην ΚΥΑ 38609 ΕΞ 2023 (10.3.2023/τεύχος Β) και έχουν το δικαίωμα της χρήσης του κοινόχρηστου χώρου (αιγιαλός –παραλία) έμπροσθεν του καταστήματός τους, άνευ δημοπρασίας, να προσέλθουν και να υποβάλλουν σχετική αίτηση (Τμήμα Εσόδων Περιουσίας και Ταμείου στο κτίριο της Ε.Α.Σ. 2ος όροφος στο λιμάνι, πληροφ.: Μ. Κλωνάρη, τηλ. 2254350031) για την μίσθωση του χώρου έως την 12η Ιουνίου  του 2023.

 Η διαχείριση του αιγιαλού και παραλίας θα γίνει με τους όρους και προϋποθέσεις που ισχύουν σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 13 του Ν. 2971/2001 και της αριθ. 38609 ΕΞ 2023 ΚΥΑ, τις οποίες μπορούν  να παραλάβουν οι ενδιαφερόμενοι  από την υπηρεσία μας.

Τα δικαιολογητικά που θα συνοδεύουν κάθε αίτηση είναι τα εξής:

  1. Τοπογραφικό διάγραμμα της ιδιοκτησίας του ή σκαρίφημα στο οποίο να απεικονίζεται η ακριβής θέση του τμήματος αιγιαλού που επιθυμεί να μισθώσει έμπροσθεν της επιχ/σής του και της ιδιοκτησίας του.
  2. Άδεια λειτουργίας/γνωστοποίηση λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, κατά περίπτωση (κύρια ξενοδοχειακά καταλύματα, ενοικιαζόμενα επιπλωμένα δωμάτια-διαμερίσματα, οργανωμένες τουριστικές κατασκηνώσεις (camping), κέντρα αναψυχής, εκμεταλλευτές αυτοκινούμενου ή ρυμουλκούμενου αναψυκτηρίου (καντίνες), επιχειρήσεις θαλάσσιων μέσων αναψυχής)
  3. Έναρξη δραστηριότητας στην αρμόδια Δ.Ο.Υ. επιχείρησης υπαγόμενης στις επιτρεπτές από τις διατάξεις του άρθρου 13 του ν. 2971/2001, όπως κάθε φορά ισχύει, χρήσεις.
  4. Πιστοποιητικό περί μη οφειλής στον οικείο Δήμο.

     Ο Δήμαρχος

Α.Α. Ο Αντιδήμαρχος

 Ιωάννης Ποντίκας

e-limnos.gr | Επαγγελματικός Οδηγός Λήμνου
Μετάβαση στο περιεχόμενο