Δελτίο Τύπου – Σύμβαση για τη διαμόρφωση κοινόχρηστων χώρων οικισμών του Δήμου Λήμνου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Δημήτρης Μαρινάκης υπέγραψε την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου σύμβαση κατασκευής έργου ύψους 398.000 ευρώ με την ανάδοχο εταιρεία, για την εκτέλεση του έργου «Διαμόρφωση κοινόχρηστων χώρων Δήμου Λήμνου».

Η σύμβαση υπεγράφη κατόπιν σχετικής απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Λήμνου και αφορά σε έργα που θα πραγματοποιηθούν στους οικισμούς Τσιμανδρίων, Ρεπανιδίου και Φυσίνης.

Τα έργα αυτά αποσκοπούν στην αναβάθμιση των κοινόχρηστων χώρων, τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων, της προσβασιμότητας των ΑμεΑ αλλά και της γενικότερης εικόνας των οικισμών και αφορούν σε πολλές και ποικίλες παρεμβάσεις, μεταξύ των οποίων η διαμόρφωση πλατειών, η βελτίωση της απορροής ομβρίων υδάτων, η τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων, η διαμόρφωση χώρων στάσεων λεωφορείων, αλλά και έργα που εντάσσονται στην υιοθέτηση νέων τεχνολογιών (σταθμός φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων, «έξυπνο» ηλιακό παγκάκι).

Ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Δημήτρης Μαρινάκης δήλωσε σχετικά: «Η βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων όλων των οικισμών του νησιού μας αποτελεί βασική προτεραιότητά μας. Στο πλαίσιο αυτό, εντάσσουμε έργα τα οποία θα αναβαθμίσουν τους τρεις αυτούς οικισμούς, ενώ μέλημά μας είναι να συνεχίσουμε με ακόμη περισσότερες παρεμβάσεις στο σύνολο των οικισμών του Δήμου μας».

e-limnos.gr | Επαγγελματικός Οδηγός Λήμνου
Μετάβαση στο περιεχόμενο