Δελτίο Τύπου – Υποδοχή του πλοίου Άνεμος 

Δελτίο Τύπου – Υποδοχή του πλοίου Άνεμος 

Η Δήμαρχος Λήμνου κ. Ελεονώρα Γεώργα, συνοδευόμενη από τους Αντιδημάρχους κ. Ιωάννα Διαματάρη, κ. Βαγγέλη Χασάπη και κ. Δημήτρη Μπουλώτη υποδέχθηκαν σήμερα, Παρασκευή 12 Ιανουαρίου το Ε/Γ – Ο/Γ πλοίο «Άνεμος», στο πρώτο του δρομολόγιο προς το νησί της Λήμνου.

Η Δήμαρχος και οι Αντιδήμαρχοι συνομίλησαν με την εκπρόσωπο της εταιρείας κ. Έμμυ Ποθητού και με μέλη του πληρώματος ενώ είχαν ιδιαίτερη συνάντηση και με τον πλοίαρχο κ. Εμμανουήλ Τρασάνη. Η Δήμαρχος προσέφερε μία εικόνα της Παναγίας Κακαβιώτισσας για το πλοίο. Επίσης, προσφέρθηκε ένα τοπικό κρασί στον πλοίαρχο, ενώ με χορηγία του Αγροτικού Συνεταιρισμού «Η Ένωση», προσφέρθηκε στα μέλη του πληρώματος και ένας ασκός κρασί Λημνιό.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης διαπιστώθηκε ότι η εταιρεία έμεινε πολύ ικανοποιημένη από τις συνθήκες προσέγγισης στον λιμένα της Μύρινας και από τις επόμενες ημέρες θα διερευνήσει τα δεδομένα του δρομολογίου, προκειμένου να εξεταστεί η δυνατότητα συνέχισής του και μετά τη λήξη της  περιόδου ισχύος της απευθείας ανάθεσης.

Η Δημοτική Αρχή συνεχίζει απρόσκοπτα τις προσπάθειές της για βελτίωση των όρων των ακτοπλοϊκών μας συνδέσεων.

e-limnos.gr | Επαγγελματικός Οδηγός Λήμνου
Μετάβαση στο περιεχόμενο