Διαδικτυακή Ημερίδα: Μύθοι και αλήθειες για τα αντιβιοτικά και τα εμβόλια

Διαδικτυακή Ημερίδα: Μύθοι και αλήθειες για τα αντιβιοτικά και τα εμβόλια

“Ο Δήμος Λήμνου και το ΚΕΠ Υγείας,σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων και την Ελληνική Εταιρεία Χημειοθεραπείας διοργανώνει Διαδικτυακή Ημερίδα Εκπαίδευσης και Ευαισθητοποίησης με θέμα «Μύθοι και Αλήθειες για τα Αντιβιοτικά και τα Εμβόλια».

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023, 18:00-20:00.

Σκοπός της ημερίδας είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών και της σχολικής κοινότητας σε θέματα ορθής χρήσης των αντιβιοτικών και η εξοικείωση τους με κατάλληλα διαμορφωμένο και εγκεκριμένο παιδαγωγικό υλικό, το e-bug, το οποίο χρησιμοποιείται ήδη με επιτυχία σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες στην εκπαίδευση των παιδιών στη χρήση αντιβιοτικών. Στην συνέχεια θα ακολουθήσει παρουσίαση παιδικού παραμυθιού που αποτελεί πολύτιμο εργαλείο ευαισθητοποίησης για θέματα προαγωγής υγείας.

Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν την ημερίδα θα πρέπει να συνδεθούν με τον παρακάτω σύνδεσμο την ώρα της εκδήλωσης και να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους : https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_siuaQKxOTtC8MZ5eQeSw

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης καθώς και το παιδικό βιβλίο «Ποιος παγίδεψε την Πένυ Κιλλίνη».

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο ΚΕΠ Υγείας του Δήμου μας στο τηλέφωνο 2254029111, 08:00-14:00.Υπεύθυνη: Ελένη Καραγιαννάκη, Κοινωνική Λειτουργός.

e-limnos.gr | Επαγγελματικός Οδηγός Λήμνου
Μετάβαση στο περιεχόμενο