Εκδήλωση με θέμα «Εκφοβισμός και παρενόχληση στον εργασιακό χώρο»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2022, στην αίθουσα Γκαλιούρη του κινηματοθέατρου «Μαρούλα» η εκδήλωση με θέμα «Εκφοβισμός και παρενόχληση στον εργασιακό χώρο», που διοργάνωσαν οι Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Λήμνου (Κέντρο Κοινότητας, Κοινωνικό Φαρμακείο, Κοινωνικό Παντοπωλείο) υπό την αιγίδα του ΚΕΠ Υγείας Δήμου Λήμνου.

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε με αμείωτο ενδιαφέρον το θέμα που ανέλυσαν σφαιρικά η κα Μαρία Κακαλή, Δήμαρχος Αγίου Ευστρατίου και Πρόεδρος Επιτροπής Ισότητας της ΚΕΔΕ, ο κος Κωνσταντίνος Κατσιγιανόπουλος, Ψυχίατρος-Ψυχοθεραπευτής, και η κα Πηνελόπη Μαρκάκη, Ψυχολόγος Κέντρου Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά του Δήμου Λήμνου.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την αντιπρόεδρο του ΟΚΠΑ Δήμου Λήμνου και μέλους της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας του Δήμου κα Ιωάννα Διαματάρη, η οποία μεταξύ άλλων ενημέρωσε το κοινό για την τηλεφωνική γραμμή βοήθειας κατά της βίας 15900.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Στρατιωτικός Διοικητής της 88 ΣΔΙ Ταξίαρχος κος Κωνσταντίνος Τακόπουλος.

Σε μια εποχή που η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση σε θέματα πρόληψης της παρενόχλησης και της καταπάτησης των καίριων ανθρωπίνων δικαιωμάτων είναι πιο σημαντική από ποτέ, οι Κοινωνικές Υπηρεσίες (Κέντρο Κοινότητας, Κοινωνικό Φαρμακείο, Κοινωνικό Παντοπωλείο) και το ΚΕΠ Υγείας Δήμου Λήμνου βρίσκονται στο πλευρό της τοπικής κοινωνίας.

Ευχαριστούμε πολύ τον ΟΚΠΑ και τον ΟΕΠΑ Δήμου Λήμνου για την στήριξή τους στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης. Τέλος, ευχαριστούμε θερμά τους ομιλητές που αποδέχθηκαν με χαρά την πρόσκληση των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου να συμμετάσχουν στην εκδήλωση.

Όσοι επιθυμούν, μπορούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση στο κανάλι του ΚΕΠ Υγείας Δήμου Λήμνου στο YouTube, στον παρακάτω σύνδεσμο:

#image_title
#image_title
#image_title
#image_title
#image_title
#image_title
e-limnos.gr | Επαγγελματικός Οδηγός Λήμνου
Μετάβαση στο περιεχόμενο