Φεστιβάλ Ελληνικής Μουσικής  

Φεστιβάλ Ελληνικής Μουσικής  

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

‘Ανη Λιάκου

Υπεύθυνη μάρκετινγκ και Επικοινωνίας

2311246199

Κυβερνίδου 6, Θεσσαλονίκη

 thessalonikibrand@gmail.com 

 ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ  ΣΤΗ ΛΗΜΝΟ

Λήμνος, 28-29 Ιουλίου 2023, η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία «Κοινωνία & Πολιτισμός» με τον διακριτικό τίτλο «Thessaloniki Brand» διοργανώνει το Φεστιβάλ Ελληνικής Μουσικής. Το φεστιβάλ θα λάβει χώρα στο Παλιό Λιμάνι Μύρινας στις 28 & 29/7/2023. Την Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023 στις 21:00 θα μας ταξιδέψει με τα τραγούδια της η καταπληκτική Μελίνα Κανά, ενώ οι εκρηκτικοί Stavento και Ήβη Αδάμου θα εκτοξεύσουν τη διασκέδαση το βράδυ του Σαββάτου 29 Ιουλίου 2023 στις 21:00.

Πρόκειται για ένα πολιτιστικό γεγονός, που θα ταξιδέψει τους επισκέπτες και θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για τον δήμο. Μια πρόσθετη επιλογή, μια εναλλακτική μορφή διασκέδασης θα προστεθεί στη λίστα με τις μορφές ψυχαγωγίας του όμορφου τόπου. Πρόκειται να τραγουδήσουμε δυνατά και να χορέψουμε όλοι στον ρυθμό των επιτυχιών. Η συναυλία πάνω και πέρα απ΄όλα θα έχει φιλανθρωπική διάσταση, καθώς τα έσοδα της θα διατεθούν στην πανελλήνια κοινωνική δράση ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τη συναυλία επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://thessaloniki-brand.gr  ή  συνδεθείτε στα κοινωνικά δίκτυα

Η Thessaloniki Brand ιδρύθηκε το 2016 ως Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου. Είναι Μη Κυβερνητική Οργάνωση (Α.Μ.Κ.Ε.), εγγεγραμμένη στο Μητρώο του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και σε άλλα μητρώα κρατικών φορέων. Η δράση της επεκτείνεται σε ολόκληρη την Ελλάδα καθώς και στο εξωτερικό. Το πεδίο δραστηριοτήτων της περιλαμβάνει δημόσιες σχέσεις, οργάνωση και δημιουργία εκδηλώσεων, συνεδρίων και φεστιβάλ, παραγωγή μουσικών, θεατρικών και τηλεοπτικών παραγωγών, management καλλιτεχνών και δημοσίων προσώπων εν γένει. Σε αδρές γραμμές συμβάλλει στην τουριστική προβολή και ανάπτυξη Δήμων και Περιφερειών.

e-limnos.gr | Επαγγελματικός Οδηγός Λήμνου
Μετάβαση στο περιεχόμενο