Οι Οργανούληδες πάνε στο Δημοτικό

Οι “Οργανούληδες” πάνε στο Δημοτικό σχολείο

To ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Λήμνου σας καλεί να παρακολουθήσετε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Οργανούληδες”, ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την υγιεινή ζωή και τη δωρεά οργάνων, το οποίο διεξάγεται στην ελληνική γλώσσα μέσω διαδικτυακών παρουσιάσεων από μεικτό κλιμάκιο καταρτισμένων επιστημόνων του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων και του Ιδρύματος Ωνάση.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως άνοιξε η φόρμα υποβολής των αιτημάτων για τις Online παρουσιάσεις του εκπαιδευτικού προγράμματος “Οργανούληδες”, για τους μαθητές δημοτικού (Β’, Γ’, Δ’, Ε’, ΣΤ’) με ημερομηνία έναρξης την 19η Οκτωβρίου 2022. Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε εδώ (τηρείται σειρά προτεραιότητας).

 Επίσης, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και τον τρόπο διεξαγωγής του εδώ  καθώς επίσης, να γνωρίσετε τους «Οργανούληδες» μέσα από ένα webinar ειδικά για γονείς, εκπαιδευτικούς και επαγγελματίες Υγείας εδώ

 Επιπλέον μέσα από το onassis.org θα μπορείτε να βρείτε, να κατεβάσετε και να εκτυπώσετε εκπαιδευτικά εργαλεία, τα οποία περιλαμβάνουν παιχνίδια, πληροφορίες σε μορφή pdf, τη βασική παρουσίαση των Οργανούληδων και ένα εγχειρίδιο για εκπαιδευτικούς.

Τέλος στο πλαίσιο του προγράμματος, το ΚΕΠ Υγείας καλεί τους πολίτες, τα Δημοτικά σχολεία καθώς και τους συλλόγους να υποβάλουν προτάσεις συνεργασίας με σκοπό την πραγματοποιήση δράσεων κατά την διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Συντονίστρια του ΚΕΠ Υγείας κα Ελένη Καραγιαννάκη Κοινωνική Λειτουργό, Δευτέρα-Παρασκευή 08:00-14:00, 2254029111

e-limnos.gr | Επαγγελματικός Οδηγός Λήμνου
Μετάβαση στο περιεχόμενο