«Ούτε καν» – Στις 11, 12 & 13 Νοεμβρίου στο «Μαρούλα»

«ΟΥΤΕ ΚΑΝ» (ΘΡΙΛΕΡ)

Παρασκευή 11, Σάββατο 12 & Κυριακή 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ στις 20:30

«Τι είναι ένα κακό θαύμα;» Ο βραβευμένος με Όσκαρ, Τζόρνταν Πιλ, που συντάραξε και επαναπροσδιόρισε το μοντέρνο σινεμά τρόμου με τις ταινίες «Τρέξε!» και «Εμείς»  φέτος δίνει μια νέα πνοή στο σινεμά του φανταστικού με ένα νέο ποπ εφιάλτη: το έπος κοσμικού τρόμου, με τίτλο Ούτε Καν (Nope).

Η ταινία,  γραμμένη και σκηνοθετημένη από τον Τζόρνταν Πιλ, φέρνει κοντά τον βραβευμένο με Όσκαρ Ντάνιελ Καλούγια, με την Κέκε Πάλμερ και τον υποψήφιο για Όσκαρ Στίβεν Γέουν, που είναι οι κάτοικοι ενός απομακρυσμένου φαραγγιού της ενδοχώρας στην Καλιφόρνια, οι οποίοι θα γίνουν μάρτυρες μιας ανείπωτης αποκάλυψης.

Υπόθεση: Ο OJ και η Emerald αρχίζουν να παρατηρούν ανεξήγητα φαινόμενα στο ράντσο τους, τα οποία τους οδηγούν σε απίστευτες ανακαλύψεις που έρχονται από ψηλά. Θα αποπειραθούν λοιπόν να αποτυπώσουν τα μυστήρια στην κάμερα. Τα πράγματα κλιμακώνονται, καθώς τα αδέλφια επιστρατεύουν την εξειδικευμένη βοήθεια του υπαλλήλου ενός καταστήματος ηλεκτρονικών και ενός βετεράνου κινηματογραφιστή.

Καθώς οι προσπάθειές τους περνούν ένα σημείο χωρίς επιστροφή, οι ήρωές μας παρασύρονται στο μάτι μιας ανεπανόρθωτης καταιγίδας. Το αποτέλεσμα είναι ένα απίστευτο θέαμα κοσμικού τρόμου και μεταφυσικού γουέστερν, με έναν συναισθηματικά πολύπλοκο πυρήνα επιστημονικής φαντασίας.

Σκηνοθεσία: Jordan Peele

Με τους: Daniel Kaluuya, Keke Palmer, Steven Yeun, Michael Wincott, Barbie Ferreira, Brandon Perea, Terry Notary, Donna Mills, Wrenn Schmidt, Keith David

Διάρκεια: 130΄

Τρέιλερ: https://youtu.be/Hf3rT3VxlMg

e-limnos.gr | Επαγγελματικός Οδηγός Λήμνου
Μετάβαση στο περιεχόμενο