Συνάντηση Δημάρχου με εκπροσώπους της Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρείας 

Συνάντηση Δημάρχου με εκπροσώπους της Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρείας 

Η Δήμαρχος Λήμνου κ. Ελεονώρα Γεώργα είχε την Τρίτη 12 Μαρτίου συνάντηση στο Δημαρχείο με εκπροσώπους της Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρείας, συνοδευόμενους από τον Δασολόγο κ. Αντώνη Μαντζαβέλα, με τους οποίους συζήτησε ζητήματα προστασίας και ανάδειξης του φυσικού περιβάλλοντος της Λήμνου.

Οι εκπρόσωποι της ΕΟΕ παρουσίασαν στη Δήμαρχο μία σειρά από δυνατότητες, προκειμένου να αναληφθούν δράσεις οι οποίες θα βοηθήσουν στην αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος σε κρίσιμες περιοχές του νησιού, καθώς επίσης και περαιτέρω ενέργειες οι οποίες μεταξύ άλλων θα βοηθήσουν στην προστασία της φύσης από απειλές, όπως η κλιματική αλλαγή, αλλά και την ανάδειξη του μοναδικού φυσικού πλούτου της Λήμνου. Στο πλαίσιο αυτό, έγινε αναφορά σε εν εξελίξει ή μελλοντικά προγράμματα στα οποία θα μπορούσαν να ενταχθούν αυτές οι δράσεις, σε συνεργασία με την τοπική κοινωνία, επισημαίνοντας την κρισιμότητα του ρόλου της ώστε να υπάρξει ουσιαστικό αποτέλεσμα και σε βάθος χρόνου.

Η Δήμαρχος εξέφρασε το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της Δημοτικής Αρχής για τα θέματα τα οποία αναδεικνύουν οι φορείς που σχετίζονται με την προστασία του περιβάλλοντος, καθώς επίσης και για τη συμβολή Δήμου σε δράσεις που είναι προς όφελος της τοπικής κοινωνίας, σε συνεργασία με τους εν λόγω φορείς.

e-limnos.gr | Επαγγελματικός Οδηγός Λήμνου
Μετάβαση στο περιεχόμενο