Συνάντηση Δημάρχου με τον Βουλευτή Επικρατείας κ. Δουδωνή 

Συνάντηση Δημάρχου με τον Βουλευτή Επικρατείας κ. Δουδωνή 

Η Δήμαρχος Λήμνου κ. Ελεονώρα Γεώργα είχε συνάντηση σήμερα, Τρίτη 28 Μαΐου, με τον Βουλευτή Επικρατείας κ. Παναγιώτη Δουδωνή, ο οποίος πραγματοποιεί περιοδεία στο νησί της Λήμνου. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Τριαντάφυλλος Κατής, η επικεφαλής της παράταξης «Αλλαγή πορείας στα νησιά μας» στο Περιφερειακό Συμβούλιο Β. Αιγαίου κ. Βασιλική Χοχλάκα, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κωνσταντίνος Τουλαδέλης και ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Λήμνου κ. Δημήτρης Κουμελάς.

Κατά τη συνάντηση έγινε αναφορά στις επερχόμενες εκλογές για την ανάδειξη των εκπροσώπων της χώρας μας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ενώ η Δήμαρχος ενημέρωσε τον κ. Δουδωνή για μία ευρεία γκάμα θεμάτων, όπως η υποστελέχωση των υπηρεσιών του Δήμου και το μεταναστευτικό, η κατάσταση στον τομέα των ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών, το αίτημα της επαναφοράς των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ και τα προβλήματα των αγροτών της Λήμνου.

Η Δήμαρχος αναφέρθηκε, επίσης, στην προοπτική αξιοποίησης των ευρωπαϊκών πόρων εν όψει και της νέας προγραμματικής περιόδου του ΕΣΠΑ, δίνοντας έμφαση στην ανάγκη να διαμορφωθούν περισσότερες χρηματοδοτικές ευκαιρίες για το νησί της Λήμνου μέσω της επιλεξιμότητας των πράξεων. Συζητήθηκαν, επίσης, οι ελλείψεις στο νοσοκομείο του νησιού, το θέμα της αποκατάστασης του Γυμνασίου Μύρινας, η προοπτική εξασφάλισης πόρων για την υλοποίηση περισσότερων δράσεων στους τομείς του πολιτισμού και του τουρισμού.

e-limnos.gr | Επαγγελματικός Οδηγός Λήμνου
Μετάβαση στο περιεχόμενο