Το ΚΗΦΗ γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής 

Το ΚΗΦΗ γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής 

Την Παρασκευή 21 Ιουνίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση προς τιμήν των ωφελουμένων του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων του Δήμου Λήμνου στον χώρο του  Πολιτιστικού Συλλόγου Μούδρου «Παύλος Κουντουριώτης» και σε συνεργασία με το Μουσικό Εργαστήρι Λήμνου και το χορευτικό του συλλόγου.

Οι ωφελούμενοι της δομής είχαν την ευκαιρία να                         παρακολουθήσουν την πρόβα του μουσικού εργαστηρίου  για την καλοκαιρινή τους εκδήλωση. Παρουσιάστηκαν χοροί και τραγούδια από όλη την Ελλάδα. Οι ωφελούμενοί μας συμμετείχαν ενεργά με τα μέλη του συλλόγου, χόρεψαν και τραγούδησαν και τους δόθηκε η ευκαιρία  να αναπτύξουν τις κοινωνικές και κινητικές τους δεξιότητες.  Προσφέρθηκαν κεράσματα στους ωφελούμενους και στο προσωπικό της δομής.

Στην δράση παραβρέθηκε η Αντιδήμαρχος για την Εξυπηρέτηση του Δημότη και Κοινωνικής Πολιτικής κ. Ιωάννα- Ελπίδα Διαματάρη καθώς και η προϊσταμένη του  «Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού» κ. Αργώ Μπούρδου.

Η δράση των ωφελούμενων ολοκληρώθηκε με γεύμα σε παραλιακή ταβέρνα του Μούδρου.

Ευχαριστούμε θερμά για την φιλοξενία και την πρόσκληση τον πατέρα Ιωάννη Πρόνιο και τον υπεύθυνο του μουσικού εργαστηρίου κ. Μάκη   Καλλιάνη.

Στόχος των δράσεων αυτών είναι η βελτίωση  του ψυχισμού τον ατόμων αυτής της ηλικίας .

e-limnos.gr | Επαγγελματικός Οδηγός Λήμνου
Μετάβαση στο περιεχόμενο