Ακύρωση Φεστιβάλ Ελληνικής Μουσικής στη Λήμνο

Ακύρωση Φεστιβάλ Ελληνικής Μουσικής στη Λήμνο

Ο Μη Κερδοσκοπικός φορέας πολιτισμού και δημιουργίας μεγάλων πολιτιστικών γεγονότων σε ολόκληρη την Ελλάδα, η Thessaloniki Brand, βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει την ακύρωση του Φεστιβάλ Ελληνικής Μουσικής, που θα λάμβανε χώρα στο Παλιό Λιμάνι Μύρινας Λήμνου, στις 28 και 29 Ιουλίου 2023. Είμαστε δυστυχώς αναγκασμένοι να ακυρώσουμε τις δύο μεγάλες συναυλίες καθώς προέκυψαν αρκετά μη επιλύσιμα τεχνικά ζητήματα, τα οποία δεν άπτονται στο πεδίο ευθύνης της Thessaloniki Brand, αλλά κυρίως στις υπερβολικές και αναίτιες απαιτήσεις της εταιρίας παραγωγής των καλλιτεχνών, για την οποία θα προσφύγουμε στα αστικά δικαστήρια, με σκοπό να μας εξηγήσουν γιατί όλα αυτά την τελευταία στιγμή.

Όσοι έχουν προμηθευτεί τα εισιτήρια τους μέσω της ticket plus, παρακαλούμε να επικοινωνήσουν με αυτήν ώστε άμεσα να γίνει εξ΄ολοκλήρου η επιστροφή των χρημάτων τους.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο, τα τοπικά ΜΜΕ και όποιον βοήθησε ή ήταν πρόθυμος να γίνει αρωγός για τη διεξαγωγή του μεγάλου αυτού γεγονότος.

ΣΕΛΙΔΑ 1/2

Ελπίζουμε στο μέλλον με καταλληλότερες συνθήκες να προβούμε απρόσκοπτα στην πραγματοποίηση του Φεστιβάλ Ελληνικής Μουσικής στο υπέροχο νησί της Λήμνου. Ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση και συνεχίζουμε ανεμπόδιστα το έργο μας, πάντα πιστοί στο υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, για ένα άρτιο και υψηλής αξίας παραγόμενο αποτέλεσμα.

Λευτέρης Καλλινικίδης

Τηλ. 2311246199, 6986731715 

e-limnos.gr | Επαγγελματικός Οδηγός Λήμνου
Μετάβαση στο περιεχόμενο