Δελτίο Τύπου – Γενική Συνέλευση και εκλογή Δ.Σ. Αρμός Β. Αιγαίου 

Δελτίο Τύπου – Γενική Συνέλευση και εκλογή Δ.Σ. Αρμός Β. Αιγαίου 

Χθες, Πέμπτη 18 Ιανουαρίου, στην Καλλονή Λέσβου, πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Αναπτυξιακού Οργανισμού Ο.Τ.Α «ΑΡΜΟΣ Βορείου Αιγαίου Α.Ε», η οποία όρισε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Η Γενική Συνέλευση, η οποία αποτελείται από τη Δήμαρχο Λήμνου κ. Ελεονώρα Γεώργα, τον Δήμαρχο Δυτικής Λέσβου κ. Ταξιάρχη Βέρρο και τον Δήμαρχο Αγ. Ευστρατίου κ. Κωνσταντίνο Σινάνη, όρισε ως νέο Πρόεδρο της «ΑΡΜΟΣ Β. Αιγαίου Α.Ε.» τον Αντιδήμαρχο Λήμνου, κ. Δημήτρη Μπουλώτη.

Το νέο Δ.Σ. του Αναπτυξιακού Οργανισμού όπως ορίστηκε:
– Μπουλώτης Δημήτριος – Πρόεδρος
– Δήσσος Παναγιώτης – Αντιπρόεδρος
– Πνακά Ταξιαρχούλα – Διευθύνουσα Σύμβουλος
– Βέρρος Ταξιάρχης – Μέλος
– Γεώργα Ελεωνόρα – Μέλος
– Σινάνης Κωνσταντίνος – Μέλος
– Ναούμη Βικτώρια – Μέλος
– Λαζαρίδης Ευστράτιος – Μέλος
– Σακαρίκος Γεώργιος- Μέλος

Στο πλαίσιο της γενικής συνέλευσης, συζητήθηκε η έως σήμερα πορεία του αναπτυξιακού οργανισμού, καθώς και όλα τα θέματα που σχετίζονται με τη συμμετοχή των εταίρων.

Επίσης, ο Τεχνικός Διευθυντής κ. Κωνσταντίνος Καυλακώνης και η Διευθύνουσα Σύμβουλος ενημέρωσε τους εταίρους για ένα έκαστο των έργων που αφορούν τους Δήμους τους.

Η Δήμαρχος Λήμνου κ. Ελεονώρα Γεώργα εξέφρασε τις προθέσεις της για συνεργασία, με στόχο την ευόδωση και προώθηση των καταστατικών σκοπών του οργανισμού και την κάλυψη των αναγκών του Δήμου μας σε μελέτες και επιβλέψεις τεχνικών έργων.

e-limnos.gr | Επαγγελματικός Οδηγός Λήμνου
Μετάβαση στο περιεχόμενο