Ευχαριστήριο για την προσφορά γευμάτων σε ωφελούμενους του Βοήθεια στο Σπίτι

Ευχαριστήριο για την προσφορά γευμάτων σε ωφελούμενους του Βοήθεια στο Σπίτι

Ο Δήμος Λήμνου εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου & Νηπιαγωγείου Κάσπακα, καθώς και προς το Δημόσιο Ι.Ε.Κ. Λήμνου για την ευγενική προσφορά γευμάτων προς τους ωφελούμενους της Δομής «Βοήθεια στο Σπίτι».  

Οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου & Νηπιαγωγείου Κάσπακα σε συνεννόηση με τους εκπαιδευτικούς διέθεσαν το ποσόν που συγκέντρωσαν από τα κάλαντα των εορτών, για να προετοιμάσουν τα γεύματα και να τα προσφέρουν σε ωφελούμενούς μας.  Στις 18/1/2024 το πρωί οι μαθητές σε συνεργασία με τους σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης του Ι.Ε.Κ. Λήμνου Κάβουρα Ιωάννη και Παπαγεωργίου Βασιλική μαγείρεψαν 36 γεύματα, τα οποία παραλήφθηκαν και διανεμήθηκαν από το προσωπικό του «Βοήθεια στο Σπίτι».

Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζουμε προς τον Προϊστάμενο του Δημοτικού Σχολείου Κάσπακα κ. Μπαξεβανίδη Θεόδωρο και τη Διευθύντρια του Δ.ΙΕΚ Λήμνου κα Λυγδά Ιουλία για την άριστη συνεργασία τους και επιτυχή υλοποίηση της όμορφης αυτής κοινωνικής δράσης αλληλεγγύης. Επίσης, ευχαριστούμε τους εργαζόμενους της δομής, που φρόντισαν ώστε τα γεύματα να φθάσουν άμεσα σε ωφελούμενούς μας.

Οι μικροί μαθητές μάς συγκίνησαν ιδιαίτερα με τη διάθεσή τους για προσφορά στον συνάνθρωπο και τα μηνύματα ειλικρινούς αγάπης και ενδιαφέροντος προς τους ωφελούμενούς μας, οι οποίοι έγιναν αποδέκτες των γευμάτων. Τέτοιες ενέργειες αναβαθμίζουν τον ρόλο του σχολείου, καθώς συντελούν καταλυτικά στην κοινωνική ευαισθητοποίηση των παιδιών από τη μικρή ακόμα ηλικία.

Τους ευχαριστούμε όλους από καρδιάς!

e-limnos.gr | Επαγγελματικός Οδηγός Λήμνου
Μετάβαση στο περιεχόμενο