Η Λήμνος στην 40η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “Holiday & Spa” στη Σόφια 

Η Λήμνος στην 40η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “Holiday & Spa” στη Σόφια 

Άνοιξε τις πύλες της η 40η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού της Σόφιας HOLIDAY & SPA, η οποία πραγματοποιείται 13-15 Μαρτίου, με τη συμμετοχή του Δήμου Λήμνου σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Λήμνου και την υποστήριξη της Α.Μ.Κ.Ε. «Λήμνος Τουριστική», καθώς επίσης και επιχειρήσεων της Λήμνου.

Η Λήμνος, με προμετωπίδα τα εκλεκτά προϊόντα της, δίνει το “παρών” με δικό της περίπτερο, το οποίο ήδη κέρδισε θετικά σχόλια με την παρουσία του.

Επίσης, παράλληλα με την έκθεση γίνονται ανοιχτές παρουσιάσεις με συμμετοχή ειδικών δημοσιογράφων. Μάλιστα, η πρώτη παρουσίαση προορισμού αφορούσε στη Λήμνο και συνοδεύτηκε από την προβολή βίντεο το οποίο εντυπωσίασε και προσέλκυσε πολύ κόσμο.

Η συμμετοχή της Λήμνου στην έκθεση που πραγματοποιείται στη βουλγαρική πρωτεύουσα κρίθηκε σκόπιμη, δεδομένου ότι η Βουλγαρία αποτελεί σημαντική αφετηρία επισκεπτών του νησιού μας και πύλη για άλλες χώρες της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης.

Θα ακολουθήσει εκτενές Δελτίο Τύπου με τον απολογισμό της έκθεσης.

Το περίπτερο της Λήμνου στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Holiday & Spa επισκέφθηκε και η Υπουργός Τουρισμού της Βουλγαρίας Zaritsa Dinkova.

e-limnos.gr | Επαγγελματικός Οδηγός Λήμνου
Μετάβαση στο περιεχόμενο