Συμμετοχή της Δημοτικής Αρχής στη συνάντηση του Προέδρου της Δ.Κ. Καλλιόπης με τους κατοίκους 

Συμμετοχή της Δημοτικής Αρχής στη συνάντηση του Προέδρου της Δ.Κ. Καλλιόπης με τους κατοίκους 

Την Κυριακή, 3 Μαρτίου 2024, πραγματοποιήθηκε στην Καλλιόπη η πρώτη συνάντηση των κατοίκων με τον ορισθέντα από το Δημοτικό Συμβούλιο Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας, κ. Χρυσόστομο Μυρτζανή.

Στη συνάντηση παρευρέθηκε η Δήμαρχος κ. Ελεονώρα Γεώργα, ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Μούδρου κ. Αλέκος Καφαλτής ,o Δημοτικός Σύμβουλος , επικεφαλής της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» κ. Κώστας Μαδυτινός, ο ειδικός περιβαλλοντολόγος-δασολόγος  κ. Αντώνης Μαντζαβέλας , πλήθος κατοίκων και δραστηριοποιούμενων στην περιοχή ελεύθερων επαγγελματιών.

Θέμα της συνάντησης ήταν η γνωριμία του νέου Προέδρου με τους κατοίκους του χωριού, η ενημέρωση και η συζήτηση θεμάτων που απασχολούν τους κατοίκους και την ευρύτερη αναπτυσσόμενη περιοχή της Καλλιόπης και του Κέρους.

Οι κάτοικοι εξέφρασαν τις ανάγκες τους και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο οικισμός και η ευρύτερη περιοχή. Έγινε εκτενής διαλογική συζήτηση γύρω από ζητήματα ύδρευσης, αποκομιδής απορριμμάτων, αγροτικής οδοποιίας, χώρων στάθμευσης, επαναλειτουργίας του Κέντρου Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης και Πληροφόρησης, οργάνωσης των χώρων τουριστικών δραστηριοτήτων και υποδομών στην περιοχή του Κέρους, ηλεκτροφωτισμού και προστασίας των αλσυλλίων.

Από την πλευρά της Δημάρχου και του  Προέδρου υπήρξε ανταπόκριση και διαβεβαίωση, ότι θα εργαστούν προς την κατεύθυνση επίλυσης των ζητημάτων τόσο για όσα μπορούν να πραγματοποιηθούν στο άμεσο μέλλον όσο και προβαίνοντας στις απαραίτητες ενέργειες για όσα χρήζουν μακροχρόνιου σχεδιασμού, προγραμματισμού και οργάνωσης.

e-limnos.gr | Επαγγελματικός Οδηγός Λήμνου
Μετάβαση στο περιεχόμενο