Δράση Προαγωγής Ψυχικής Υγείας σε ωφελούμενες του Κοινωνικού Παντοπωλείου 

Δράση Προαγωγής Ψυχικής Υγείας σε ωφελούμενες του Κοινωνικού Παντοπωλείου 

Δράση Προαγωγής Ψυχικής Υγείας σε ωφελούμενες γυναίκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Λήμνου με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024, στον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Λήμνου, Δράση Προαγωγής Ψυχικής Υγείας, απευθυνόμενη σε γυναίκες ωφελούμενες της Δομής,  με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας.

Στη Δράση -που διοργανώθηκε από τα στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου- συμμετείχε με ιδιαίτερη προθυμία η ψυχολόγος του Κέντρου Κοινότητας κ. Πηνελόπη Μαρκάκη, η οποία παρουσίασε στοχευμένες πρακτικές αυτοφροντίδας για γυναίκες που βρίσκονται σε ευάλωτη θέση λόγω δυσμενών οικονομικών ή κοινωνικών συνθηκών. Στο τέλος της ομιλίας της απήγγειλε το ποίημα “Σημείο Αναγνωρίσεως” της Κικής Δημουλά, έχοντας ως στόχο να θίξει το -δυστυχώς- τόσο επίκαιρο και διαχρονικό θέμα της έμφυλης βίας, ένα θέμα που έχει αποδειχτεί δυσεπίλυτο και για το οποίο πολύ συχνά γίνεται λόγος, συνήθως «κατόπιν εορτής», κάθε φορά που ενσκήπτει ένα νέο περιστατικό κακοποίησης σε βάρος κάποιας γυναίκας.

Ευχάριστη νότα της εκδήλωσης αποτέλεσε η διανομή καλλυντικών προϊόντων στις ωφελούμενες της Δομής, ύστερα από την ευγενική χορηγία της εταιρείας MEDISEI, μιας ελληνικής εταιρείας, περιώνυμης για τα εξαιρετικής ποιότητας καλλυντικά και παραφαρμακευτικά προϊόντα της, την οποία ευχαριστούμε θερμά για την άμεση ανταπόκριση της στο αίτημα μας.

e-limnos.gr | Επαγγελματικός Οδηγός Λήμνου
Μετάβαση στο περιεχόμενο